Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Persikka-coleslaw

Persikka-coleslaw sopii monenlaisten grilliruokien kaveriksi. Persikka tuo varhaiskaalista tehtävään salaattiin hedelmäistä makeutta, joka kesyttää suolaiset grillijuhlien makkarat ja lihat.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Pesikka-coleslaw:

  • ½ keskikoinen varhaiskaali
  • 3 persikkaa
  • 1 limetin mehu
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 dl majoneesia
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Persikka-coleslaw tehdään näin:

1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pese persikat, halkaise ja poista kivet. Paloittele persikat. 2. Sekoita kaalin joukkoon limetinmehu ja mausteet. Hakkaa kaalia perunanuijalle hetken aikaa, jotta se alkaa mehustua. 3. Lisää majoneesi ja hienonnettu persilja sekä persikkapalat. Sekoita ainekset ja anna maustua viileässä hetkisen ennen tarjoamista. Nauti persikka-coleslaw grilliruokien raikkaan lisukkeena.

Katso myös: 6 x mehevä varhaiskaalisalaatti

Katso myös Anna.fi/ruoka: Varhaiskaali on mehevä herkku – katso 3+1 maukasta kaalireseptiä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Persikka-coleslaw

Sinun täytyy kommentoidaksesi.