Punaherukkavispipuuro
Vispipuuro on mainio välipala, jota koululaisetkin rakastaa. Tämä vispipuuro syntyy herukoista ja saa makunsa vaniljasokerista.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Vanilja-punaherukkavispipuuro
- 5 dl vettä
- 2 dl punaherukoita
- 4 rkl sokeria
- ¾ dl tummia mannasuurimoita
- 2 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
Vanilja-punaherukkavispipuuro valmistuu näin helposti:
Vanilja-punaherukkavispipuuro
1. Keitä punaherukoita sokerilla maustetussa vedessä 5 minuuttia.
2. Sekoita joukkoon mannasuurimot. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen. Anna puuron jäähtyä.
3. Mausta puuro vaniljasokerilla. Vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella. Ripottele pinnalle sokeria ja tarjoile kylmän maidon tai soijamaidon kanssa.
Katso myös: Punaherukkajäädyke
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Herukkainen tuorepuuro
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punaherukkavispipuuro
erittäin hyvää ja maukasta, kuten lapsuudessa
Tehdäänkö tää oikeasti vesipohjalle? Ettei tarvitse mehua..
Ei minun mielestäni tarvitse mehua, tulee oikein hyvää ilmankin.