Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vohvelihampurilaiset

Kyseessä ei varsinaisesti ole vohveli, vaan pekonilla tai kinkulla ja vahvalla juustolla täytetty, vohveliraudan välissä hauskannälköiseksi kypsennetty lämmin leipä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 hampurilaissämpylä
  • 8 viipaetta käristettyä pekonia tai kinkkua
  • ½ dl majoneesia
  • 1 tl karkeaa dijoninsinappia
  • 1 rkl makeaa chilikastiketta
  • 8 viipaletta vahvanmakuista, pitkäänkypsytettyä juustoa

Valmistusohje

  1. Paista pekoni rapeaksi pannulla omassa rasvassaan, Voit kypsentää sen myös mikrossa  kahden talouspaperiarkin välissä. Aikaa siihen menee noin 3-4 minuuttia mikroaaltouunin tehosta riippuen.
  2. Sekoita keskenään majoneesi, sinappi ja chilikastike.
  3. Halkaise hampurilaissämpylät ja voitele sämpylöiden toinen puoli majoneesiseoksella. Pane kaksi viipaletta Appenzelleriä majoneesin päälle, juuston päälle käristetty pekoni tai kinkkuviipaleet ja niiden päälle jälleen juustoviipaleet.
  4. Kypsennä leivät vohveliraudalla, niin saat pintaan hauskan vohvelikuvion.
  5. Nauti heti.

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vohvelihampurilaiset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.