Etanatilan etanapannu

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Alkuruoat, Muut alkuruoat
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Gluteeniton
Etanatilan etanapannu

Ainesosat

Määrä Aines
 voita
 persiljaa
 valkosipulia
 tuoreita yrttejä (timjamia,basilikaa, rosmariinia)
 mustapippuria
 sitruunamehua
 salottisipulia
 (tuoreita sipulinvarsia)
 parmesaania
 etanoita

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Mausta voi hienonnetulla persiljalla, valkosipulilla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja hienoksi hakatulla salottisipulilla. Lisää tuoreita yrttejä maun mukaan, esimerkiksi timjamia, basilikaa, rosmariinia ja hienoksi leikattuja sipulinvarsia. Pursota tai levitä yrttivoista voipaperille ison kolikon kokoisia nappeja ja anna niiden kiinteytyä jääkaapissa.
  2. Jaa etanat etanapannun koloihin ja nosta päälle yrttivoinappi. Ripottele pinnalle parmesaania.
  3. Kuumenna etanat 250-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes yrttivoi tirisee kuumana. Nosta kuuma pannu suoraan uunista pöytään. Tarjoa lisänä tuoretta patonkia. Patonki on helppoa paistaa vaikka esipaistetusta patongista uunissa ennen etanoiden kuumentamista.
  • Etanat voi myös laittaa kotiloihin, peittää yrttivoilla ja kuumentaa karkean suolan päällä uunipannussa.
  • Kampasimpukan kuoreen voit laittaa useamman etanan. Levitä päälle yrteillä maustettua mascarpone-juustoa. Gratinoi nopeasti kuumassa uunissa.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 9 kertaa
  • Katsottu: 22736 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 55

Viestit 1

17.10.2009 klo.19:54
iida

iida

ihn hyvää tosta tuli

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu