Helppo kuha

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Kalaruoat
Helppo kuha

Ainesosat

Määrä Aines

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Voitele uunivuoka. Ripottele peratun kuhan sisälle suolaa ja täytä vatsa hienoksi leikatulla ruohosipulilla tai muilla yrteillä. Laita yrttien kanssa vatsaan muutama kunnon nokare voita.
  2. Purista kalan päälle sitruunasta mehua. Peitä kala foliolla ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa. Kastikkeeksi maistuu hienonnetun ruohosipulin maustama voisula.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 14 kertaa
  • Katsottu: 40259 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu