Hunajapäärynät
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 päärynää
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
Hunajapäärynät paahdetaan nopeasti pannulla ja maustetaan hunajalla. Helpot hunajapäärynät maistuvat vaikka kaurapuuron tai myslin ja jogurtin kera aamiaiseksi.
1. Kuori ja pilko päärynät. Paahda hedelmäpaloja hetken pinnoitetulla pannulla.
2. Lisää joukkoon hunaja ja ravistele maut sekaisin pannulla. Anna hunajapäärynöiden jäähtyä.
Kokeile myös muita päärynäherkkuja:
Keitetyt päärynät
Sahramipäärynät
Päärynäpiirakka
Ruoka.fi: Päärynächutney
Kuva: Sampo Korhonen/OM-arkisto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hunajapäärynät