Paahdetut selleriperunat
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Vegaaninen
Ainekset
- 1.2 kg pieniä perunoita (siikliä)
- 500 g juuriselleriä
- 4-5 rkl oliiviöljyä
- 1.5 tl hiutalemaista sormisuolaa
Valmistusohje
1. Kuori ja halkaise perunat. Keitä suolalla maustetussa vedessä 10 minuuttia. Valuta ja höyrytä kuiviksi. Levitä uunipannulle.
2. Kuori ja paloittele sellerit. Sekoita perunoiden kanssa. Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta sormisuolalla.
3. Paahda juureksia 250-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdetut selleriperunat