Aasialainen jauhelihapannu
Aasialainen jauhelihaherkku paahdetaan kovassa lämmössä murumaiseksi seokseksi. Voit tarjoilla mausteisen jauhelihamurun lisukkeiden kanssa myös salaatinlehtien sisässä ja nauttia rentona sormisyötävänä illanistujaisissa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Maidoton
Ainekset
Aasialainen jauhelihapannu:
- 400 g naudanpaistijauhelihaa
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- ¼ punaista chiliä
- 2 rkl kalakastiketta
- 1 rkl ruokokidesokeria
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 limetin raastettu kuori ja mehu
- ripaus suolaa
Lisäksi
- thairiisiä, punaista chiliä, limettiä, kevätsipulia, korianteria
Valmistusohje
Aasialainen jauhelihapannu valmistuu näin nopeasti ja helposti.
1. Paahda jauheliha teflonpintaisella pannulla seesamiöljyn kanssa murumaiseksi. Lisää lopussa joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, hienonnettu chilipala, kalakastike, sokeri ja soijakastike. Mausta vielä limettiraasteella ja -mehulla sekä suolalla.
2. Tarjoile aasialainen jauhelihapannu thairiisin, paistetun riisin tai muiden lisukkeiden kanssa.
Vinkki: Älä kääntele jauhelihaa paahtamisen alkuvaiheessa, jotta pannu ei jäähdy. Voit tarjoilla mausteisen jauhelihamurun lisukkeiden kanssa myös salaatinlehtien sisässä ja nauttia rentona sormisyötävänä illanistujaisissa.
Lisää reseptejä:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Aasialainen jauhelihapannu