Vietnamilainen liha-kurpitsapata
Vietnamilainen liha-kurpitsapata vaatii pitkän kypsennysajan, mutta palkitsee ruokailijan upealla maullaan. Five spice -maustetta löytyy etnisistä ruokakaupoista.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Munaton
Ainekset
Kurpitsa-lihapata:
- 900 g naudan ulkopaistia
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 tl five spice -maustetta
- 1 tl mustapippuria
- 2 sitruunaruohoa
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl soijaa
- 1 rkl tummaa sokeria
Kastike:
- 4 banaanishalottisipulia
- 2 vihreää chiliä
- 4 tomaattia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 4 porkkanaa
- 1 kanelitanko
- 2 tähtianista
- 2 kaffirlimetin lehteä
- 6 dl lihalientä
- 450 g kurpitsaa
- 2 rkl öljyä
- 5 basilikanlehteä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vietnamilainen liha-kurpitsapata