Vietnamilaiset rullat
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 15 kpl jättikatkarapua tai 1 rasia (215g) Sushi Ebi -katkaravunpyrstöjä
- 3 rkl makeaa chilikastiketta
- 2 rkl silputtua korianteria
- 1 annos mango-avokadosalsaa
- 1 rasia vuonankaalia
Lisäksi:
- 14-16 riisipaperiarkkia (halkaisija 22 cm)
Valmistusohje
1. Sekoita sulaneiden jättirapujen joukkoon makea chilikastike ja korianterisilppu. Anna rapujen maustua muiden valmisteluiden ajan.
2. Tee mango-avokadosalsa.
3. Kasta riisipaperilevyt yksi kerrallaan lämpimässä vedessä, jotta ne pehmenevät.
4. Asettele täytteet levyjen päälle: ravunpyrstö alimmaiseksi, sitten salsaa ja lopuksi salaattia. Taittele reunat täytteen päälle kaalikääryleiden tavoin ja rullaa kiinni.
5. Tarjoa rullat dippikastikkeiden kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vietnamilaiset rullat