Jamón Serranoa ja melonia
Yksi tavallisimpia tapas-herkkuja on ilmakuivattu kinkku, eikä syyttä. Ilmakuivattu vuoristokinkku, Jamón Serrano ja meloni ovat oiva makupari.
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Ilmakuivattua kinkkua ja melonia
- puolikas hunajameloni
- 150 g ilmakuivattua Serrano-kinkkua
Valmistusohje
Ilmakuivattua kinkkua ja melonia tehdään helposti näin:
Leikkaa meloni lohkoiksi ja viillä kuori pois. Aseta jokaiselle lohkolle kinkkuviipale. Tarjoa kylmänä.
Vinkki: Tapaksesta syntyy sapas korvaamalla espanjalainen kinkku suomalaisella ilmakuivatulla Ilmo-kinkulla, jota valmistaa luumäkeläinen P.O.R.K.
Lue myös: Espanjalainen ruoka ihastuttaa yltäkylläisyydellään
Lue myös Anna.fi/ruoka: Vieraita viikonloppuna? Näin teet helpot suupalat Välimeren tyyliin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Jamón Serranoa ja melonia