Alkoholiton raparperibooli
Alkoholiton raparperibooli sopii keäjuhlein janon sammuttajaksi. Isoon kannuun raparperimehusta sekoitettu booli on kätevä juoma rennoissa kesäjuhlissa, joissa vieraita on useampi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Alkoholiton raparperibooli
- 5 dl pakastettuja mansikoita
- 2 ½ dl raparperimehua
- 2 ½ dl mansikkamehua
- 1 ½ l mansikan tai sitruunanmakuista kivennäisvettä
- 1 limetti
Lasiin
- tuoreita mansikoita
- mintunoksa
Valmistusohje
1. Sekoita ainekset ja tarjoa raparperibooli kylmänä hellejuomana.
Vinkki: Pakastetut marjat korvaavat jääpalat. Loppukesän raparpereista voi tehdä myös höyrymehua yhdessä omenoiden kanssa.
Katso myös: Pinkki raparperimargarita ja kesäjuhlien muut raikkaat aperitiivit
Anna.fi/ruoka: Raparperimojito
Kommentoi
Kommentoi juttua: Alkoholiton raparperibooli