Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo välimeren perunasalaatti

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 1 kg keitettyjä, jäähtyneitä perunoita
  • 100 g ilmakuivattua kinkkua
  • aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja, artisokkaa ja kaprista
  • öljy-viinietikkakastiketta ja yrttejä

Valmistusohje

 

1. Pese pienikokoiset uudet perunat huolellisesti, keitä ja jäähdytä.

2. Sekoita öljy-viinietikkakastike, mausta suolalla, mustapippurilla, yrteillä ja valkosipulilla. Kaada kastike perunoille ja anna maustua kylmässä noin tunti.

3. Tarjoa marinoituneet perunat Välimeren säilykkeiden ja ilmakuivatun kinkun kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo välimeren perunasalaatti

Anita

Salaatit ovat hyviä mutta ne välimeren mezet ovat aika herkullisia nami nami
Työpaikan lähellä on välimeren ravintola Eflatun. Käyn melko joka päivä :’)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.