Dumpling-taikina
Dumplig-taikina on helppo tehdä alusta alkaen itse. Taikinan valmistus on nopeaa, mutta sen kannattaa antaa levätä jääkaapissa ennen taittelua, jota käsittely on helpompaa. Samasta dumpling-taikinasta voi taitella niin gyozat, momot kuin wontonitkin.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 24 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Dumpling-taikina
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- ¼ tl suolaa
- 2 dl kylmää vettä
Valmistusohje
Dumpling-taikina tehdään helposti näin:
Lue myös: Dumplingien taittelu on helpompaa kuin uskotkaan – katso videolta kolme tapaa taitella taikinanyytti
Lue myös Anna.fi: Dumplingit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Dumpling-taikina