Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan
Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan on helppo, mutta hieman aikaa vievä kalaherkku. Hiillostetut silakkafileet marinoituvat katajanmarjojen maustamassa liemessä noin vuorokauden.
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan:
- 500 g hiillostettuja silakkafileitä
- (suolaa)
liemi:
- 5 dl vettä
- ½ dl öljyä
- 1 ½ dl sitruunamehua
- 1 dl tilliä
- 8 cl giniä
- katajanmarjoja
Valmistusohje
Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan tehdään helposti näin:
- Maustumisaika 1 vuorokausi.
- Lado hiillostetut silakkapihvit vuokaan limittäin. Jos fileet ovat suolattomia, lisää mausteeksi hieman suolaa.
- Sekoita vesi, öljy, sitruunanmehu, hienonnettu tilli ja gini. Murskaa katajanmarjat ja lisää joukkoon. Kaada liemi silakoiden päälle. Peitä kelmulla tai kannella. Anna maustua kylmässä vuorokauden.
Lue myös:
Lue myös Anna.fi/ruoka:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan