Paahdettuja hedelmiä ja valkosuklaata
Nosta hedelmäsalaattisi uuteen ulottuvuuteen. Pieni uunipaahto lohtii hedelmistä supermaukkaita. Päälle sulanut valkosuklaa ja kylkeen pyöräytetty jäätelöpallo takaavat makuilotulituksen.
- Kasvis
Ainekset
Paahdetut hedelmät:
- 1 päärynä
- 1 hapahko omena
- 2-4 tuoretta luumua
- ½ dl ruokosokeria
- (2 rkl rommia)
pinnalle:
- 100 g valkoista suklaata
Lisäksi:
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Kuori päärynä ja omena. Poista siemenkota ja leikkaa hedelmät lohkoiksi. Lohko luumut. Asettele hedelmät voideltuun uunivuokaan. Ripota pinnalle sokeria ja rommia tai hieman sitruunamehua.
2. Paahda 225-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia kunnes pinta saa väriä ja hedelmät pehmenevät. Sammuta uuni ja peitä pinta raastetulla valkosuklaalla. Jatka kypsennystä jälkilämmössä kunnes suklaa sulaa. Tarjoa jäätelön kanssa.
Katso myös: Hedelmäsalaatti seitsemällä eri reseptillä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdettuja hedelmiä ja valkosuklaata