Uunipaprikat
Uunipaprikat ovat loistava lisuke liha-, kala- tai kasvisruoan kaveriksi. Testaa erivärisiä paprikoita ja saat kauniin kokonaisuuden.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Uunipaprikat:
- 1 keltainen paprika
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 1-2 sipulia
- 2 rkl oliiviöljyä
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
Valmistusohje
Uunipaprikat valmistuvat helposti näin:
- Halkaise paprikat ja poista siemenet ja niitä ympäröivät kalvot. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuori ja lohko sipulit.
- Kaada uunipannulle vähän oliiviöljyä ja kääntele paprikasuikaleita ja sipulilohkoja öljyssä. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa tai tavallisessa uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Uunipaprikat maistuvat parhailta haaleina.
Lue myös: Täytetyt suippopaprikat grillissä
Lue myös Anna.fi: Paprika taipuu joka makuun
Kommentoi
Kommentoi juttua: Uunipaprikat