Reseptit
alle 30 min
4

Grillattuja paprikoita – Pimientos de Padron

Espanjalaisesta tapaspöydästät tutut pikkupaprikat, Pimientos de Padron, maistuvat myös kotoisampien grilliherkkujen kyljessä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pimientos de Padron

200 g Pimientos de Padron -paprikoita
2 rkl öljyä
1 tl sormisuolaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja kuivaa kokonaiset paprikat huolellisesti. Jos paprikoihin jää vettä, ne räiskyvät öljyssä voimakkaasti.

2. Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Lisää paprikat. Paista kovalla lämmöllä, kunnes paprikat saavat pintaansa mustat laikut. Valuta paprikat talouspaperin päällä lautasella.

3. Siirrä paprikat kulhoon ja mausta sormisuolalla. Tarjoa heti lisäkkeenä tai tarjoa ne osana mahtavaa grilliplatteria.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 12/18.

Kokeile myös näitä grilliherkkuja:

Grillatut paprika-makkaravartaat

Grillatut paprika-makkaravartaat

Itämaiset kukkakaalivartaat ja salvitxada-kastike

Itämaiset kukkakaalivartaat ja salvitxada-kastike

grillikasvislautanen ja gado gado -kastike

Grillikasvislautanen ja gado gado -kastike

Anna.fi: Grillattu maissi-lehtikaalisalaatti

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.