Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pimientos de Padron – grillatut vihreät paprikat

Espanjalaisesta tapaspöydästät tutut pikkupaprikat, Pimientos de Padron eli grillatut vihreät paprikat, maistuvat myös kotoisampien grilliherkkujen kyljessä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pimientos de Padron

  • 200 g Pimientos de Padron -paprikoita
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl sormisuolaa

Valmistusohje

Pimientos de Padron – grillatut vihreät paprikat tehdään helposti näin:

1. Huuhtele ja kuivaa kokonaiset paprikat huolellisesti. Jos paprikoihin jää vettä, ne räiskyvät öljyssä voimakkaasti.

2. Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Lisää paprikat. Paista kovalla lämmöllä, kunnes paprikat saavat pintaansa mustat laikut. Valuta paprikat talouspaperin päällä lautasella.

3. Siirrä paprikat kulhoon ja mausta sormisuolalla. Tarjoa heti lisäkkeenä tai tarjoa ne osana mahtavaa grilliplatteria.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 12/2018.

Kokeile myös näitä grilliherkkuja:

Grillatut paprika-makkaravartaat

Grillatut paprika-makkaravartaat

Itämaiset kukkakaalivartaat ja salvitxada-kastike

Itämaiset kukkakaalivartaat ja salvitxada-kastike

grillikasvislautanen ja gado gado -kastike

Grillikasvislautanen ja gado gado -kastike

Anna.fi: Grillattu maissi-lehtikaalisalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pimientos de Padron – grillatut vihreät paprikat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.