chiles en nogada täytetyt paprikat
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Täytetyt paprikat (Chiles en nogada)

Täytetyt paprikat meksikolaisittain eli Chiles en nogada on Meksikossa suosittua ruokaa, jota syödään tyypillisesti loppukesästä ja alkusyksystä Meksikon itsenäisyyspäivän aikoihin. Yllättävät, mutta toimivat makuparit tekevät tästä ruoasta kokeilemisen arvoisen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Chiles en nogada:

6 paprikaa
250 g jauhettua porsaanlihaa
½ sipulia, hienoksi hakattuna
2 murskattua
valkosipulinkynttä
1 päärynä
1 omena
1 ruokabanaani tai vihertävä banaani
100 g kuivattuja aprikooseja
50 g hakattuja saksanpähkinöitä
100 g hakattuja manteleita
100 g rusinoita
¼ tl kanelia
¼ tl juustokuminaa
öljyä paistamiseen
noin 1 dl vettä
6 munaa
vehnäjauhoja
merisuolaa ja valkopippuria myllystä

pähkinäkastike

50 g raastettua cheddarjuustoa
1 dl ruokakermaa
1 dl maitoa
50 g saksanpähkinöitä
Mainos

Pinnalle

granaattiomenan siemeniä
korianteria

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Makuja maailmalta:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytetyt paprikat (Chiles en nogada)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X