
Välimerelliset pikkujoulut - herkkuja helposti

Viinivinkki:
Provencea edustaa tässä postauksessa kuiva ja hapokas roseeviini, Mirabeau en Provence Rose 2020, 14,99 euroa.
Antipastia Italiasta
Italialainen antipasti koostuu tavallisesti paikallisista juustoista, salameista ja muista makkaroista, ilmakuivatusta kinkusta ja crostineista. Myös oliiveja ja hedelmiä on usein näiden kaverina. Näistä aineksista saa koottua helpon ja herkullisen illanistujaistarjottavan. Kokeile myös lakuja antipastotarjottimella. Torinossa on nyt huipputrendikästä nauttia antipastoja vermutin kanssa!
Lue myös
Juusto rakastaa vermuttia – kokoa trendikäs alkupalalauta
Ohjeet toscanalaisiin alupalaleipiin löytyy alla olevasta linkistä:
Toscana vie sydämen ja kielen -kokeile toscanalaisia alkupalaleipiä
Viinivinkki:
Alkupalaleipien ja pikkupurtavien seurana maistuu luonnollisesti italialainen kupliva, esimerkiksi Venetosta kotoisin oleva erittäin kuiva, hapokas marjaisan raikas roseeprosecco Le Contesse Prosecco Rosé Brut 2020, 13,99 e.
Espanjalainen manteligazpacho maistuu joululta

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Välimerelliset pikkujoulut - herkkuja helposti