Jari-Matti Latvala

Jari-Matti Latvala kertoo Seurassa, miksi kaikki hänen parisuhteensa ovat epäonnistuneet: ”Houkutukset ovat olleet suuria, ja niihin on tartuttu”

Rallitähti Jari-Matti Latvalan elämä on kokenut kovaa myllerrystä viime aikoina. Yksi suurimmista vastoinkäymisistä oli parisuhteen päättyminen, kertoo Seura-lehti.

Vuosi 2019 oli Jari-Matti Latvalalle raskas. Ralliautoilija ajautui kiistoihin verottajan kanssa ja joutui luopumaan jatkosopimushaaveista Toytoan kanssa – samalla päättyi kolmivuotinen parisuhde mediapersoona Maisa Torpan kanssa.

Lue myös: Taskupuhelu paljasti, että Tuomaksen vaimolla oli uusi suhde: ”Yllätysero voi olla miehelle hengenvaarallinen tilanne”

Jari-Matti Latvala kertoo nyt Seura-lehden haastattelussa, miksi ralliautoilijan rakkauselämä on ollut niin epäonninen.

”Olen epäonnistunut kaikissa parisuhteissani. Se johtuu siitä, että jätin tietyn osan nuoruutta elämättä. En tehnyt sellaisia asioita, mitä muut tekivät. Ei ollut aikaa ihastuksille tai hauskanpidolle, enkä oppinut olemaan tyttöjen kanssa. Se on heijastunut parisuhteisiin.”

Jari-Matti Latvala kertoo, miksi rakkauselämä on ollut niin epäonnista

Rallin maailmanmestaruuden voittamisesta tuli Jari-Matille ja muulle perheelle määrätietoinen tavoite jo Jari-Matin lapsuudessa. Helena-äiti kielsi ralliautoilijalta seurustelun ennen rippikouluikää. Halu päästä ajamaan huipulle ja toisaalta kunnioitus vanhempia kohtaan saivat Jari-Matin kieltäytymään tyttöjen treffipyynnöistä.

Ensimmäisen kerran Jari-Matti alkoi seurustella vasta parikymppisenä. Aikuisena Jari-Matti on yrittänyt paikata kokematta jäänyttä nuoruutta.

”Kun viimein tuli lupa, houkutukset ovat olleet suuria, ja niihin on tartuttu, vaikka olin parisuhteessa”, Jari-Matti Latvala sanoo Seurassa.

Lue myös Anna.fi: Tältä pettäminen tuntuu – Annan lukijat jakavat koskettavat tositarinansa

Maailmanmestaruus saattaa jäädä vain haaveeksi

Vaikka viime vuosi oli ralliautoilijalle erityisen raskas, nyt olo on helpottunut.

”Tämän vuoden aikana olen pystynyt hyväksymään, että minusta ei ehkä ikinä tulekaan rallin maailmanmestaria. Haaveilin mestaruudesta pikkupojasta asti, mutta pystyn elämään tämän asian kanssa. Vielä tämän vuoden alussa se oli mahdoton ajatus. Nyt olen pystynyt päästämään irti.”

Jari-Matti arvelee, että olisi saattanut voittaa mestaruuden, jos olisi keskittänyt huomionsa vain ralliin. Vero-ongelmat ja parisuhdevaikeudet ovat kuitenkin hankaloittaneet keskittymistä.

Lähivuosina Jari-Matti toivoo saavansa yksityiselämänsä kuntoon. Vaikka perheen perustaminen saattaa olla joskus suunnitelmissa, tällä hetkellä hän ei koe olevansa valmis uuteen suhteeseen.

”Ei vielä. Olimme kihloissa ja menossa naimisiin, ja lopulta peruin häät. Se oli niin vaikeaa. En jaksa lähteä rakentamaan uutta parisuhdetta, se ottaa vielä aikaa.”

Lue myös Seuran juttu: Jari-Matti Latvala avoimena: ”Olen epäonnistunut kaikissa parisuhteissani”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jari-Matti Latvala kertoo Seurassa, miksi kaikki hänen parisuhteensa ovat epäonnistuneet: ”Houkutukset ovat olleet suuria, ja niihin on tartuttu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X