Anna: Nina Mikkonen menetti puolisonsa neljä vuotta sitten: ”Ihmiset kyseenalaistavat, miksei minulla ole jo uutta miestä”

Nina Mikkonen jäi leskeksi neljä vuotta sitten. Hän kertoo Annassa, ettei hän etsimällä etsi uutta kumppania – vaikka moni vihjailee, että hänen pitäisi.

Yrittäjä Nina Mikkonen, 56, menetti aviomiehensä Timo T. A. Mikkosen neljä vuotta sitten. Raskas elämänjakso uuvutti, ja Nina sairastui masennukseen. Nyt Nina kertoo Anna-lehden haastattelussa saaneensa masennuksesta niskaotteen. Enää hän ei mieti Timoa aivan joka päivä.

”Tunnen silti hänen läsnäolonsa hyvinkin voimakkaana. Välillä juttelen hänelle oman pääni sisällä, pyydän häntä esimerkiksi katsomaan poikien perään”, Nina kertoo Annassa. Ninalla ja Timolla on kaksi yhteistä lasta, Mikael ja Matias.

Nina kertoo olevansa Timosta ja heidän yhteisestä elämästään äärimmäisen kiitollinen.

”On hienoa, että sain elää hänen kanssaan suuren rakkauden. Vaikkemme saaneet kokea yhteisiä eläkepäiviä, saimme paljon. Tunnen kiitollisuutta, en katkeruutta”, hän kertoo Anna-lehdelle.

Lue myös: Seura: Nina Mikkonen laihtui lähes 20 kiloa yllättävän kikan avulla – ahtoi itsensä täyteen herkkuja

Nina Mikkonen saa somessa kehotuksia liittyä Tinderiin

Nina ei aio pyhittää koko loppuelämäänsä Timolle ja heidän suhteelleen. Hän ei kuitenkaan suostu pyytelemään anteeksi sitä, ettei ole vielä valmis uuteen parisuhteeseen.

Nina kertoo Anna-lehdelle saavansa sosiaalisessa mediassa yksityisviestejä, joissa jotkut kyseenalaistavat, miksei Ninalla ole jo uutta miestä.

”Välillä viestit ovat sitä tasoa, että minua hävettää kirjoittajan puolesta: hän ei raukka näe, mitä päälleni viskelee. Tuntuu omituiselta, että muut ihmiset haluavat käsikirjoittaa tulevaisuuttani”, Nina kertoo Annassa.

”Moni on kehottanut minua liittymään Tinderiin, mutta mitä minä siellä nyt tekisin? Tällä hetkellä itselleni on saavutus jo se, että pääsen aamuisin sängystä ylös.”

Lue myös Seura.fi: Tunnollisuudesta kehittyi ansa – Johanna uupui ja masentui: ”Tervettä itsekkyyttä ja ei-sanan sanomista on pitänyt opetella”

Ilmoitus seuraavasta parisuhteesta Helsingin Sanomiin?

Nina kertoo suhtautuvansa tulevaisuuteen uteliaasti – mutta haluaa edetä omassa tahdissaan, omalla aikataulullaan. Miesseuraa olisi kyllä tarvittaessa helposti saatavissa.

”On muilta ihmisiltä holhoavaa ajatella, etten itse osaisi tehdä parisuhteisiini liittyviä päätöksiä”, Nina sanoo Anna-lehden haastattelussa.

”Olenkin vitsaillut, että kun on uuden suhteen aika, ostan asialle ilmoitustilaa Hesarin etusivulta, jotta kaikki voivat rauhoittua.”

Lue myös Annan juttu: Nina Mikkosen masennus uusiutui viime syksynä: ”Syön mielialalääkkeitä todennäköisesti loppuelämäni”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Nina Mikkonen menetti puolisonsa neljä vuotta sitten: ”Ihmiset kyseenalaistavat, miksei minulla ole jo uutta miestä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X