Jennika ja Erika Vikman

Seura: Myös Erika Vikmanin sisko Jennika laulaa – Danny palkkasi taustalaulajaksi

Laulajasiskokset Erika ja Jennika Vikman tukevat toisiaan niin urallaan kuin yksityiselämässäkin, paljastaa Seuran juttu.

Uudessa Seurassa siskokset Erika, 25, ja Jennika, 22, Vikman kertovat olleensa lapsina niin erilaiset, että yhteiset leikit päättyivät lähes aina riitaan. Aikuisina siskoksista tuli toistensa uskottuja. Nyt Erika tukee Jennikaa tämän laulajanuran alussa – aivan kuten Jennika aikoinaan Erikaa.

Lue myös: Erika Vikman muutti Dannyn luo: ”Lapsen saaminen ei olisi oikein tässä suhteessa”

Seuran jutussa kerrotaan, kuinka Jennika toimi siskonsa Erikan avustajana sekä vuoden 2015 että 2016 Tangomarkkinoilla. Ensimmäisellä kerralla Erika sijoittui toiseksi, toisella kerralla hänet kruunattiin kuningattareksi.

”Hänen kanssaan pystyin olemaan oma itseni ja näyttämään kaikki tunteeni kilpailutilanteissa, joissa hermot olivat usein hajalla”, sanoo Erika Seurassa.

Jennika arvasi Erikan ja Dannyn suhteen

Erika ja musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen tutustuivat vuoden 2015 Tangomarkkinoilla, ja suhde syveni vähitellen seurusteluksi. Seuran mukaan Erika kertoi seurustelusta ensimmäisenä Jennikalle.

Lue myös: Seura listasi Dannyn elämän naiset – 4 ylitse muiden

”Oli helpottavaa, että oli joku, jolle kertoa. Jennika otti tiedon vastaan ihan kuin olisin kertonut ostaneeni kaupasta mehua”, Erika muistelee Seurassa.

Jennika tosin huomauttaa Seurassa, että hänelle asia ei ollut uutinen: ”Tiesin sen sanomattakin nähtyäni teidät yhdessä.”

Jennikan oli vaikeaa seurata suhteen aluksi julkisuudessa kohtaamaa ryöpytystä.

”Se tuntui samalta kuin joku olisi viiltänyt minua puukolla sydämeen.”

Seurassa siskokset vakuuttavat, että enää kumpikaan ei anna ulkopuolisten mielipiteiden vaikuttaa tunteisiinsa.

Siskon suojeluksessa

Erikan syntymäpäivää juhlittiin hänen ja Dannyn kotona Kirkkonummella helmikuussa. Seura paljastaa, että Jennika yllätti laulamalla päivänsankarille Rihannan kappaleen Stay.

”Halusin samalla näyttää, että minäkin osaan laulaa.”

Seuran mukaan Danny kuuli Jennikan laulua tuolloin ensi kertaa. Parin päivän päästä Danny ehdotti Erikalle, että Jennika ryhtyisi taustalaulajaksi Viimeinen ilta Dannyn seurassa -kiertueelle.

Olisiko se liian suuri askel pikkusiskolle, Erika pohti Seuran mukaan.

”Sitten totesin, että ainakin hän saisi ottaa sen parhaassa mahdollisessa seurassa.”

Lue koko Erikan ja Jennikan yhteishaastattelu Seura-lehdestä: Sisko oli ensimmäinen, jolle Erika Vikman uskoutui Dannystä: ”Oli helpottavaa, että oli joku, jolle kertoa”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seura: Myös Erika Vikmanin sisko Jennika laulaa – Danny palkkasi taustalaulajaksi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X