Vain meillä! Tutustu Kotiliesi digi -palveluun, joka tarjoaa päivittäin ainutlaatuista sisältöä

Kotiliesi digi -palvelu kokoaa yhteen laadukkaan sisällön neljästä rakastetusta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Kotilieden uuden digipalvelun sydämenä sykkii rakkaus kotiin.

Kotiliesi digi -palvelussa julkaistaan joka päivä vähintään yksi uusi juttu, juttusarja tai palvelu. Tilaajat saavat ideoita ja rahanarvoisia ratkaisuja asumiseen ja sisustamiseen. Palvelussa voi myös uppoutua idylliseen maalaiselämään, mökkeilyyn ja puutarhanhoitoon. Ammattilaisten kanssa sisustetaan, tehdään käsitöitä ja hoidetaan puutarhaa. Digipalvelussa tavataan mielenkiintoisia ihmisiä ja tutustutaan heidän koskettaviin tarinoihinsa.

Miksi Kotiliesi lanseeraa juuri nyt uuden digipalvelun?

”Teemme jatkuvasti kunnianhimoista ja hyvin visuaalista journalismia, joten haluamme antaa lukijoillemme uusia tapoja kokea aikakauslehtijuttuja. Nyt lanseerattavassa digipalvelussa voimme nostaa esiin uusia kerronnan muotoja kuten videoita ja erikoistaittoja”, kertoo Kodin lehtien vastaava päätoimittaja Saija Hakoniemi.

”Olen erityisen ylpeä, että Kotiliesi Suomen vanhimpana naistenlehtenä tuo ensimmäisenä tällaisen palvelun naiskohderyhmälle. Mehän tavoitamme printissä ja verkossa vähintään kolme suomalaista naissukupolvea”, jatkaa Hakoniemi.

Lue myös: Sisustajan tyyliopas

Lue myös: Näin suunnittelet keittiön

Joka päivä uutta sisältöä

Sisustussuunnittelijan avulla keittiöstä tulee entistä ehompi ja kodin tyyli päivittyy helpoilla muutoksilla. Ompelukoulussa valmistetaan vaatteita videoiden avulla. Mukana on myös kaavat, jotka voi tulostaa. Ammattilaisten opeilla onnistuu aloittelijakin.

Lue myös: Ompelukoulu: helppo tunika

Lue myös: Ompelukoulu: legginssit pluskoossa

Lue myös: Uusi villasukkaohje joka lauantai

Uudessa Kotiliesi digi -palvelussa tavataan mielenkiintoisia ihmisiä, perehdytään ajankohtaisiin ilmiöihin ja nautitaan koskettavista tarinoista myös videoilla. Vertaistuki ja rohkaisu ovat tärkeitä. Tiistai on nostalgiapäivä, ja silloin tehdään aikamatkoja historiaan.

”Haluamme antaa ihmisille elämyksiä ja oivalluksia – ja ennen kaikkea laatua. Laatu näkyy etenkin tarinankerronnassa. Videomateriaali tuotetaan ja suunnitellaan osaksi kokonaisuutta jo alusta alkaen. Haluamme, että videot herättävät tunteita ja yllättävät. Kysymme haastateltavilta asioita, joita moni on aina halunnut tietää, mutta ei ole uskaltanut kysyä. Esimerkiksi muistisairaalta, mikä häntä pelottaa sairaudessa”, kertoo Kotiliesi digi -palvelun tuottaja Päivi Huotari.

Lue myös: Muistisairaudet-juttusarja

Näin saat Kotiliesi digi -palvelun käyttöösi

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotilieden digipalvelun ja sisältöjä neljästä aikakauslehtibrändistä. Palvelun hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

1. Uusi tilaaja, toimi näin

Pääset tekemään tilauksen valitsemalla tilaajille tarkoitetun artikkelin. Syötä sähköpostiosoitteesi sekä muut yhteystietosi ja seuraa annettuja ohjeita.

2. Jos olet jo Kotilieden tilaaja, toimi näin

Jos olet jo Kotiliesi-lehden tilaaja, palvelu sisältyy tilauksesi hintaan. Digipalveluun kirjautumiseen tarvitset kuitenkin Otavamedia-tilin. Pääset luomaan sen Kotiliesi.fi:ssä, kun valitset jonkin tilaajille merkityn jutun.

Saat sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vielä aktivoida Otavamedia-tilisi. Luotuasi Otavamedia-tilin, voit kirjautua Otavamedian verkkopalveluihin.

Pulmatilanteissa auttaa Otavamedian digiasiakaspalvelu: digi@otavamedia.fi tai puhelimitse (09) 156 6227.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vain meillä! Tutustu Kotiliesi digi -palveluun, joka tarjoaa päivittäin ainutlaatuista sisältöä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X