Tarinat Tilaajille

Nettikirpputorilta voi löytää kotiinsa koko irtaimiston – mutta jos kaupoilla ja rahoilla on kiire, myyjä voikin olla huijari

Helsinkiläinen Katja Klami hankkii huonekalut, astiat ja kaiken muunkin tarvitsemansa käytettynä, ja niin tekee moni muukin.

Entä sitten Karen Millenin vintage-henkinen kukkamekko. Vain viisi euroa! Sen Katja hankki itselleen. Monien himoitseman Arabian Paratiisi-sarjan kaatimen hän osti kierrätysryhmästä 15 eurolla.

Eihän tätä meinaa uskoa todeksi.

Taidehistorioitsija Katja Klamin, 37, ja hänen puolisonsa, säveltäjä Markku Klamin, 40, koti on täynnä löytöjä nettikirpputoreilta. Lähes kaikki on kierrätettyä: kirjat, astiat, huonekalut, vaatteet, valaisimet ja verhot, osin elektroniikkakin. Klamien ja heidän kissojensa Jedin, Varjon ja Luckyn koti Helsingin Sörnäisissä on sisustettu boheemisti ja värikkäästi.

Katja on perheen varsinainen kirpparihai. Hän ostaa ja myy monissa netin kierrätysryhmissä sekä toimii Facebookin Kallio kierrättää -ryhmän ylläpitäjänä eli moderaattorina.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.