Ihmiset

Anna: Radiojuontaja Niina Backman ihastui Lore-puolisoonsa ensisilmäyksellä – mutta 7 vuoden seurustelun jälkeen pari kohtasi kriisin

Niina Backman on pitänyt yhtä puolisonsa Lorenz Backmanin kanssa kohta 17 vuotta. Vuosien varrelle on mahtunut kriisejäkin. 

Radiojuontaja Niina Backman, 38, vietti kymmenennettä hääpäiväänsä puolisonsa Lorenz Backmanin eli Loren kanssa viime heinäkuussa. Yhteisiä vuosia pariskunnalle on kertynyt kohta jo 17. Vaikka Niina kuvaa Lorea elämänsä mieheksi, aina seurustelu ei ole ollut helppoa, Niina paljastaa Anna-lehden haastattelussa.

Lue myös: Ovatko sukset ristissä parisuhteessa? Näin avaat solmuja ja voitat vaikeudet

Juuri ennen naimisiin menoa, melkein seitsemän yhteisen vuoden jälkeen, pariskunnalla oli kaikista vaikeinta.

”Silloin pohdimme, että joko suhteemme päättyy tai todella sitoudumme tähän. Siitä alkoi suhteen paraneminen”, Niina Backman kertoo Annassa.

Niina Backman kärsi suhteen alussa epävarmuudesta

Niina kertoo kärsineensä epävarmuudesta varsinkin suhteen alkuaikoina.

”Pelkäsin usein, että onko kaikki välillämme ok. Menin paniikkiin, jos riitelimme, emme ehtineet olla mielestäni tarpeeksi yhdessä tai olimme vain eri mieltä asioista.”

Nykyään tuollaiset asiat eivät enää tunnu uhkalta. Kun kitkaa tulee jostain tai parisuhde tuntuu hetkellisesti unohtuvan arjen alle, luotto suhteen säilymiseen pysyy.

”Elämään kuuluu se, että parisuhde ei aina suju yhtä hyvin. Yhteinen tahtotila auttaa pääsemään yli vaikeista paikoista. Se on hitsannut meidät Loren kanssa yhteen”, Niina kuvailee Annan haastattelussa.

Näin Niinan ja Loren parisuhde on muuttunut

Niina ihastui 11 vuotta vanhempaan Loreen ensisilmäyksellä ollessaan parikymppinen. Niinalla oli edellisestä parisuhteesta parivuotias tytär. Nyt pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

Vuosien varrella Niinan ja Loren parisuhdekin on muuttunut.

”Aikaisemmin Lore tarvitsi omaa aikaa. Hän saattoi mennä esimerkiksi mökille viikonlopuksi yksin. Nyt tuntuu siltä, että hän ei osaa enää olla ilman minua”, Niina naurahtaa.

”Se on tietysti kivaa, sillä minä en ole koskaan kaivannut omaa aikaa. Tunnen olevani hyvin vahvasti yhtä perheeni kanssa. Minulle oma aika on sitä, että saan olla Loren tai perheen kanssa.”

Joskus Niinan isä tai äiti ottavat lapset hoitoonsa, jotta pariskunta pääsee viettämään aikaa kahdestaan. Silloin suuntana on usein mökki, kylpylä, kaupunkiloma tai ravintolailta.

”Vastarakastuneena elämä tuntuu tietysti ihanalta. Silloin elää kuin pienessä kuplassa. Nautin parisuhteestamme kuitenkin miljoona kertaa enemmän nyt, kun meillä on yhteisiä vuosia paljon takanamme”, Niina sanoo Annassa.

Lue myös Annan juttu: Niina ja Lorenz Backmanin pitkän suhteen vaikein kohta oli 7 vuoden kohdalla: ”Silloin pohdimme, että joko suhteemme päättyy tai todella sitoudumme tähän”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Radiojuontaja Niina Backman ihastui Lore-puolisoonsa ensisilmäyksellä – mutta 7 vuoden seurustelun jälkeen pari kohtasi kriisin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.