Ihmiset

Anna: Uutisankkuri Tommy Fränti paljastaa, miten suhde Virpi-rakkaan kanssa alkoi: ”Nyt tiedän, että on olemassa rakkautta ensisilmäyksellä”

Tommy Fränti ja Virpi Valtavaara kertovat uudessa Annassa, että rakkaus roihahti yllättäen. Kumpikaan ei osannut odottaa sitä.

Ylen uutisankkuri Tommy Fränti, 51 ja Tampere-talon yritysmyynnin asiakkuuspäällikkö Virpi Valtavaara, 44, tapasivat ensimmäisen kerran Tampereella Iskelmä Gaalassa viime helmikuussa. Ensimmäiset viralliset treffit he sopivat tästä kolmen päivän päähän. Uudessa Annassa Tommy ja Virpi kertovat, että heidän välinen yhteytensä ja sitä seurannut suhde tuli molemmille yllätyksenä. 

Virpi erosi pitkäaikaisesta suhteestaan vuonna 2019 ja kyseenalaisti vahvasti, uskooko hän enää rakkauteen.

”Olin tehnyt paljon töitä itseni kanssa ja löytänyt oman hyvän olon. Elämä lasten kanssa tuntui täyteläiseltä. En kaivannut kumppania rinnalleni”, Virpi sanoo Annassa.

Tommy ei omalla tahollaan etsinyt ketään elämäänsä. Tommyn vaimo ja heidän kahden lapsensa äiti Saara Kovero oli mehtynyt syöpään vuoden 2022 maaliskuussa. Tommy keskittyi täysillä lastensa tukemiseen ja omaan surutyöhönsä.

”Ajattelin, että saatan elää loppuelämäni yksin”, Tommy sanoo Annassa.

Tommy ja Virpi olivat toisilleen ventovieraita. Yllättäen alkanut fyysinen ja henkinen yhteys on tuntunut Tommyn mielestä ihmeelliseltä.

”Nyt tiedän, että on olemassa rakkautta ensisilmäyksellä”, Tommy sanoo Annassa.

Muutamia eroavaisuuksia parin välillä löytyy

Suhteen alkua helpotti, kun Virpi ja Tommy pystyivät puhumaan toisilleen myös vaikeista elämän varrelle sattuneista hetkistä. 

”Lempeys, jolla Virpi suhtautui siihen, että puolisoni ja lasteni äiti oli kuollut, tuntui minusta todella hyvältä. Lähtötilanne ei välttämättä ollut helppo uudelle kumppanille”, Tommy sanoo Annan jutussa. 

Paria yhdistää monet asiat kuten sitoutuminen, rehellisyys ja toisen ihmisen kunnioittaminen. Perhe tulee molemmille ensimmäisenä. He molemmat suhtautuvat myös kunnianhimoisesti työelämään, pari kertoo Annassa.

Lue myös Annan juttu: Uutisankkuri Tommy Fräntin rakas Virpi Valtavaara: ”En ole koskaan tuntenut, että minun tulisi täyttää jonkun toisen paikka”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Uutisankkuri Tommy Fränti paljastaa, miten suhde Virpi-rakkaan kanssa alkoi: ”Nyt tiedän, että on olemassa rakkautta ensisilmäyksellä”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.