Askartelu

Munankuoriruukku tuo välittömästi pääsiäisfiilliksen - tee joukko suloisia mini-istutuksia

Herttaiset pääsiäisasetelmat tuovat suloista pääsiäistunnelmaa joka kotiin!

Munankuoriruukku loihtii kattaukseen välittömästi pääsiäistunnelman. Kananmunankuoreen mahtuu kasvamaan niin rairuohoa, pieni pistokas tai veteen laitettuna lyhyt leikkokukan varsi. Miksei yksittäinen pieni narsissin sipulikin mahtuisi kuoren sisään.

Munankuoriruukku moninkertaistaa viehättävyytensä, jos askartelet niitä kerralla useita. Munakupeissa munankuoriruukuista saa asetelman keskellä pääsiäiskattausta tai pienen pääsiäisistutusten armeijan keskelle sohvapöytää.

Lue myös: Pääsiäisaskartelu tuo kotiin juhlatunnelman – katso parhaat ideat ja ohjeet!

munankuoriruukku on kaunis pohja pääsiäisen asetelmille.
Munankuoriruukku on kaunis pohja pääsiäisen asetelmille.

Munankuoriruukku, tarvikkeet:

Tarvitset kananmunia, ohuen mustan vedenpitävän tussin, multaa ja oksia viherkasveista ja leikkokukista, rairuohon siemeniä, vanhan kirjan ja rautalankaa.

Lue myös: Pääsiäiskranssi munankuorista

Tee istutukset näin:

Napsi viherkasveista paloja, laita vesilasiin ja odota muutama päivä. Mitä herkemmin ne alkavat kasvattaa juuria, sitä kestävämmän istutuksen niistä saat. Tyhjennä kananmunat ja pese kuoret. Istutuksia varten kananmunankuoresta saa lohjeta isompi pala pois, jotta kuoren sisään on helppo saada multaa ja vaikkapa rairuohon siemeniä. Jos laitat kuoreen vain vettä ja leikkokukan, pienempikin reikä riittää.

Koristele munankuori mustalla tussilla kuvan tyyliin tai tee omanlaisiasi piirroksia. Laita kuoreen vähän multaa, kylvä rairuoho ja istuta sekalaiset oksat.

Kepeää poutapäivän tunnelmaa saat, kun revit kirjansivusta pilven muotoisen palan ja laitat sen rautalangalla kukka-asetelman ylle.

Lue myös Anna.fistä: Kattausideoita – Pääsiäinen

Kommentoi

Kommentoi juttua: Munankuoriruukku tuo välittömästi pääsiäisfiilliksen - tee joukko suloisia mini-istutuksia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.