Askartelu

Hurmaavat yhteen kiedotut ja liitetyt kynttilät ovat kotoilijan unelma – katso ohjeet videoilta!

Yhteen liitetyt kynttilät tuovat säväyksen kodin kynttiläasetelmiin. Yhdistele eri värejä ja askartele uniikit kynttilät!

Yhteen liitetyt kynttilät ovat jatkoa trendikkäille kierrekynttilöille. Kynttilöitä voi muokata moneen eri muotoon ja asetelmaan upottamalla ne lämpimään veteen. Kahden kynttilän yhdistäminen tuo hieman lisähaastetta, ja sopii siksi erityisesti askartelun ystäville.

Lue myös: Kuusikynttilä on joulun suloisin kynttilätuunaus – katso videolta helpot ohjeet

Yhteen kiedotut kynttilät tuovat hauskaa svengiä kynttiläasetelmiin.
Yhteen kiedotut kynttilät tuovat hauskaa svengiä kynttiläasetelmiin.

Kokeile hieman helpompaa yhteen kiedottujen kynttilöiden ohjetta. Jos kaipaat haastetta, innostu yhteen liitettyjen kynttilöiden ohjeesta.

Yhteen kiedotut kynttilät – svengiä asetelmiin!

Näillä kynttilöillä on selkeästi pilkettä silmäkulmassa. Toisiaan halaavat kynttilät seisovat tukevasti, kunhan varmistat niitä muotoillessasi, että pohjat ovat suorat ja kynttilät tasapainossa. Kynttilät saattavat valua tavanomaista enemmän, joten aluslautasen käyttäminen on suositeltavaa.

Katso helpot ohjeet yhteen kiedottuihin kynttilöihin videolta:

Toisiinsa liitetyt kynttilät – kunnianhimoisemmalle askartelijalle

Tämä mainio parivaljakko on hieman haasteellisempi tapaus. Kahden kynttilän yhteen liittäminen voi vaatia kokeilun jos toisenkin. Valmis kynttilä on herkkä rikkoutumaan. Se kannattaa laittaa tukevalle jalustalle, jossa se saa palaa rauhassa ja kaukana ihmisvilinästä. Pidä palavia kynttilöitä aina silmällä.

Yhteen liitetty kynttilä sopii haastetta kaipaavalle askartelijalle.
Yhteen liitetyt kynttilät palavat kauniisti, mutta keskiosa, jolla kynttilät seisovat, jää käyttämättä. Voit säästää jämäpalat myöhempiä kynttiläprojekteja varten.

Lue myös: Melkein kuin aitoa marmoria! Tee marmorikuvioiset kynttilänjalat polymeerimassasta

Haasteen yhdistetyissä kynttilöissä aiheuttaa kynttilöiden yhteen liittäminen niin, että lopputuloksesta tulee tukeva ja kynttilät ovat suoria. Polta kynttilöitä valumisen varalta alustan päällä.

Lue alta parhaat vinkkimme projektiin, ja katso tästä havainnollistava video:

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hurmaavat yhteen kiedotut ja liitetyt kynttilät ovat kotoilijan unelma – katso ohjeet videoilta!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.