Dysonin varsi-imuri on näppärä apuri

Näillä siivousvälineillä teet kodin pikasiivouksen helposti ja ilman stressiä!

Testasimme kodin pikasiivoukseen sopivat siivousvälineet: Dysonin varsi-imurin, perinteisen pölyhuiskan ja biohajoavan mustan saippuan. Puhdasta tuli helposti, mukavasti ja ilman stressiä!

Dysonin varsi-imuri on ulottuva ja ketterä apu kodin siivouksessa

Dyson v8 absolute -varsi-imuri on näppärä siivousväline. Pikasiivouksen ohella se sopii kodin monenlaiseen siivoukseen ketteryyttä tuovan ja kevyen alumiiniputken sekä erilaisten suulakkeidensa ansioista. Suoravetosuulake poistaa hienoa pölyä ja lemmikkien karvat. Pehmeä rullasuulake puhdistaa kovilta pinnoilta pölyt ja roskat.

Laitteen pölysäiliö (0,54 l) on vesipestävä. Imurille luvataan normaaliteholla käyttöaikaa jopa 40 minuuttia, täydellä teholla seitsemän minuuttia. Johdottomana imuri haastaa perinteisen pölynimurin erityisesti pienissä kodeissa.

Dyson V8 Absolute, 629 e.

Dysonin varsi-imuri

Strutsinsulkainen pölyhuiska kerää helposti irtopölyn

Priman pölyhuiska on valmistettu strutsin sulista. Se nappaa irtopölyn sulkiinsa vaikeistakin paikoista, ja sillä voi puhdistaa monenlaisia pintoja nopeasti ja helposti.
Siivoa höyhenhuiskalla pölystä huonekasvien lehdet, sälekaihtimet, lamppujen pinnat sekä kirjahyllyt ja kodin elektroniikan. Huiskan voi puhdistaa ravistamalla kevyesti irtopölyn irti sulista.
Huiskaa voi ostaa ammattisiivoustuotteiden jälleenmyyjiltä. Prima-pölyhuiskan hinta on noin 20 euroa.

höyhenhuiska puhdistaa helposti

Marius Fabren ekologinen musta saippua puhdistaa kodin kaikki pinnat

Ranskan Provencessa on Marius Fabre valmistanut jo toista sataa vuotta oliiviöljystä Black Soapia eli mustaa saippuaa. Kun haluat korvata erilaisten pintojen erikoispesuaineet, kokeile biohajoavaa mustaa saippuaa.

Luonnollinen musta saippua on tehokas, taloudellinen ja ekologinen tuote, joka sopii erilaisille kodin pinnoille. Sillä voi puhdistaa lattiat, kaakelit, hopean, kuparin ja nahan. Mustaa saippuaa voi käyttää myös vaateiden ja niiden tahrojen puhdistamiseen.

Marius Fabren biohajoava mustasaippua 13,65 e / 500 ml, pyyhe 14,50 e, Welmans.

Marius Fabren musta saippua puhdistaa kodin pinnat

Lue lisää siivouksesta:

Suola ja sooda puhdistusaineina

Ikkunoiden pesu on inhokki – Saavatko lempikappaleet työn sujumaan?

Puhdista kahvinkeitin

12 vinkkiä perusteelliseen joulusiivoukseen

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Näillä siivousvälineillä teet kodin pikasiivouksen helposti ja ilman stressiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X