Sisustus

Euroopan suurin Muji avautui Kamppiin – jättimyymälässä sisustusta, ruokaa ja vaatteita

Monien rakastama japanilainen lifestyle-liikeketju Muji avaa ovensa Helsingin Kampin kauppakeskuksessa 8.11. Koko neljännen kerroksen kattavassa liikkeessä on 3400 neliömetriä ja yli 7000 tuotetta.

Muji Kamppiin! Japanin ja Kiinan ulkopuolelta ei juurikaan löydy Mujin koko tuotevalikoiman kattavia liikkeitä. Paitsi nyt, kun Helsinkiin avattiin marraskuussa Euroopan suurin myymälä, jonka jättimäinen tuotevalikoima ulottuu ruoasta kodin tuotteisiin, kosmetiikkaan, asusteisiin, muotiin ja kirjoihin. Muji Finlandin toimitusjohtaja Toshihiko Tanaka kertoo, että kattavalla liikkeellä Muji pystyy parhaiten vastaamaan asiakaslupaukseensa tehdä jokaisen arjesta helpompaa.

Lue myös: Parhaat Muji-tuotteet: Deko valitsi Mujin 6 kauneinta käyttöesinettä

Suomi oli luonnollinen valinta tähän, sillä Mujin neljä aiempaa pop-up -myymälää ovat menestyneet täällä erinomaisesti. Lisäksi suomalaisten ja Mujin arvomaailmat heijastelevat samoja asioita, kuten luonnonläheisyyttä ja yksinkertaisuutta.

Mujin siivousvälineet
Mujin siivousvälineet saavat visualistin tanssimaan. Tuotteet on suunniteltu toimiviksi, mutta kauniin eleettömiksi wc-harjoista lähtien.
Mujin säilytyslokerikko
Muji on kuuluisa loistavista säilytyslaatikoistaan. Akryylimuovista valmistetut erilaiset lokerikot, laatikot ja purkit auttavat kaappien kaaoksen hallinnassa.

Muji Kamppiin: mukana myös Muji-ravintola

Helsingin myymälän sydän on Euroopan ensimmäinen Muji-ravintola, josta löytyy lähes 200 asiakaspaikkaa. Kokonaisuuteen kuuluu myös kahvio. Muutenkin ruoka on myymälässä keskeisessä osassa: ruoka- ja ravintolakokonaisuus kattavat neljäsosan koko liikkeen pinta-alasta. Paikallisuus näkyy sekä ruokaosastolla että ravintolan hyödyntämissä raaka-aineissa, sillä Muji tekee yhteistyötä liki sadan huolella valitun suomalaisen pienyrittäjän kanssa. Lisäksi ravintola ja ruokaosasto myyvät luonnollisesti myös japanilaisia herkkuja. Ravintolakonseptin kehityksestä vastaa lähiruoan puolestapuhuja Heikki Ahopelto.

Mujin ruokapakkaus, Muji Kamppiin, Muji Kamppi
Mujin ihanat ruokatuotteet tulevat nyt suomalaistenkin ulottuville. Graafisuudessaan kauniit pakkaukset tekee melkein mieli jättää esiin.

Erikoismallistoja: Labo ja Muji Walker

Helsingin superMujista löytyy myös mallistoja, joita ei löydy muualta Euroopasta. Näitä ovat mm. tänä vuonna Japanissa lanseerattu, klassinen Labo-vaatemallisto sekä Muji Walker -urheiluvaatemallisto. Lisäksi tavarataloon tulee Books -kirjavalikoima, jonka on kuratoinut Heidi Karjalainen yhdessä Mujin edustajien kanssa. Sekä suomalaiset että kansainväliset kirjat on esteettisesti aseteltu osastoittain. Perheellisten ostoksia helpottaa lasten leikkipaikka.

”Pysyvän valikoiman lisäksi tarjolla on vaihtuvia kausi- ja sesonkituotteita. Esimerkiksi avajaisten yhteydessä myymme jouluun sopivia tuotteita, kuten mukavia pyjamia, kauniita kattausehdotuksia sekä muita ajattomia lahjaideoita”, apulaismyymäläpäällikkö Maire Haarla kommentoi myymälän valikoimaa.

 

Mujin vaatteita, Muji Kamppiin

Mujin vaatemallistot ovat klassisen eleettömiä. Luonnollisista materiaaleista valmistetut vaatteet noudattavat yrityksen periaatteita, joissa painotetaan tarkkaa valmistuprosessia, yksinkertaisuutta ja nimettömyyttä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Euroopan suurin Muji avautui Kamppiin – jättimyymälässä sisustusta, ruokaa ja vaatteita

Sinun täytyy kommentoidaksesi.