Sisustus Tilaajille

Päivin kodissa on paljon kalusteita, joita voi muokata osia lisäämällä tai poistamalla – sisustuksen jujuna ovat pienesineet ja taide

Päivi suhtautuu kalusteisiin pitkäikäisinä kumppaneina, jotka löytävät aina paikkansa. Silloin tällöin vain käyttötarkoitus voi muuttua.

Jo vuosia sitten, kun Päivi hankki asuntoonsa kalusteita, hän saattoi säästää pitkään ja hankkia sen mistä haaveili. Hyvänä esimerkkinä ovat kodin String-hyllyt, joita hän osti ensi kerran kotiinsa jo 15 vuotta sitten.

Kun nykyiseen kotiin tarvittiin etätyöpiste, Päivi silmäili hetken vuosien varrella hankittuja Lundian kalusteita. Niistä tehtiin makuuhuoneen nurkkaan pienillä muutoksilla työpöytä. Yksi hyllylevy vaihdettiin taittuvaan työtasoon ja kotiin hankittiin työtuoli.

”Kutsun itseäni orgaaniseksi sisustajaksi. Vanhat kalusteeni löytävät aina uudessa kodissa paikkansa.”

Lue myös: Mikä heräteostos! Charlotta huomasi koiralenkillä myytävänä-kyltin ja teki saman tien kaupat kakkoskodista

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Päivin kodissa on paljon kalusteita, joita voi muokata osia lisäämällä tai poistamalla – sisustuksen jujuna ovat pienesineet ja taide

Sinun täytyy kommentoidaksesi.