Sisustus

Sametti on sisustuksen trendikäs materiaali – katso ideat!

Sametti on ollut suuri trendi jo jonkin aikaa sekä sisustuksessa että muodissa.

Sametin vuosisatoja jatkunut käyttö kuninkaallisissa ja uskonnollisissa puvuissa on antanut sille ylellisen ja valtaa huokuvan imagon. Sametille ominaista on upea hehku, jossa myös ajankohtaiset jalokivivärit pääsevät oikeuksiinsa. Sametti valmistetaan puuvillasta, polyesteristä tai viskoosista, mutta puuvillasamettia pidetään usein sinä ”oikeana samettina”.

Samettia näkyy tällä hetkellä eritoten sohvien verhoiluissa, sisustustyynyissä, raheissa ja verhoissa. Elegantin ja hämyisemmän tunnelman saa, kun käyttää tummaa samettia useissa pinnoissa sohvasta mattoon. Keveämpi ja keväisempi tunnelma syntyy pastellisista yksityiskohdista, kuten sisustustyynyistä tai yksittäisestä huonekalusta. Talvisin messinki hohkaa kauniisti sametin rinnalla, kesäaikaan vaikutelma kevenee kuvioidulla puuvillalla ja lasiesineillä.

samettisohvat

&Traditionin Mayor-sohvan muoto pääsee oikeuksiin sammaleen vihreällä sametilla verhoiltuna, Finnish Design Shop.

samettiverhot

Samettiverhot ovat näyttävä elementti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Elloksen valikoimista löytyy samettiverhoja monessa eri värissä. Messinkiset kynttiläpidikkeet, 74 e, Ferm Living.

samettipäiväpeitto

Smaragdinvihreä samettipäiväpeitto kutsuu lepäämään. Greta-päiväpeitto pestyä sametti 180 x 260 e, Ellos.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sametti on sisustuksen trendikäs materiaali – katso ideat!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.