Koti

Uusi Kotiliesi Klubi tarjoaa ideoita, hyötytietoa ja rahanarvoisia etuja – tilaajana olet klubilainen

Kotiliesi on perustanut tilaajilleen oman yhteisön, Kotiliesi Klubin. Klubin jäsenenä pääsee samanhenkisten ihmisten seuraan ja saa rahanarvoisia etuja.

Satavuotias Kotiliesi on perustanut uuden yhteisön, Kotiliesi Klubin. Tilaajat ovat automaattisesti klubilaisia ja saavat aiempaa enemmän sisältöä verkossa mutta myös rahanarvoisia etuja.

Klubilaiset voivat lukea verkossa nyt peräti neljää lehteä, ja käytössä ovat Kotilieden, sisustuslehti Dekon, Kotiliesi Käsityön ja maalaiselämän asiantuntijan Maalla-lehden näköislehdet ja arkistot. 

Klubilaiset pääsevät lukeamaan vain tilaajille koottuja teemasisältöjä ajankohtaisista aiheista.  Marraskuussa klubilaisille on tarjolla kaksi uutta teemaa. Design-villasukat sisältää huippusuunnittelijoiden 15 ihanaa sukkaohjetta ja Säästäminen antaa vinkkejä siihen, missä voisi vielä pihistää.

Minna Metsäsen suunnittelimissa polvisukissa on syksyisen metsän tunnelmaa.
Minna Metsäsen suunnittelimissa polvisukissa on syksyisen metsän tunnelmaa. Katso ohje Design-villasukat-teem © Pekka Holmström

Kuukauden kirja ilmaiseksi

Klubilaiset saavat ilmaiseksi käyttöönsä kuukausittain vaihtuvan kirjan ääni- tai e-kirjana. 

Marraskuun kirjana on Raija Orasen uutuusromaani Iso. Kirja kertoo Mäntän suurmiehestä Gösta Serlachiuksesta, jolla oli iso vaikutus koko Suomen historiaan. Raija Oranen kertoo klubilaisille, miten kirja syntyi. Hän myös vastaa lukijoiden esittämiin kysymyksiin.

Raija Oranen on Suomen tunnetuimpia kirjailijoita. Hänen uutuusromaaninsa Iso on Kotiliesi Klubin marraskuun kirja.
Raija Oranen on Suomen tunnetuimpia kirjailijoita. Hänen uutuusromaaninsa Iso on Kotiliesi Klubin marraskuun kirja. © Otava

Tarkat ohjeet ääni- tai e-kirjan lunastamiseen saa täältä.

Lue myös: Raija Orasen Kotiliedelle kirjoittama jatkokertomus Metsästäjän sydän

Rahanarvoisia etuja

Klubilaiset saavat lahjaksi ilmaisia tilausjaksoja Otavamedian lehtivalikoimasta ja kuukauden klubituotteen etuhintaan Kotiliesikaupasta. Marraskuussa arvotaan kolme Kaleva Korun Kotipesä-riipusta, joka on Kotilieden 100-vuotisjuhlakoru. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki klubilaiset, joilla on voimassa oleva tilaus 30.11.

Etuja tarjoavat myös yhteistyökumppanit. Klubietuihin pääsee tutustumaan täällä.

Jotta kaikki edut saa käyttöön, tilaajan on kirjauduttava Kotiliesi.fi-sivustolle. Kirjautumaan pääsee täältä. Uudet tilaajat pääsevät klubilaiseksi heti, kun tilaus astuu voimaan.  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Uusi Kotiliesi Klubi tarjoaa ideoita, hyötytietoa ja rahanarvoisia etuja – tilaajana olet klubilainen

Mtta

Olen tilaajana yrittänyt päästä Kotilieden klubiin useamman kerran. Olisin halunnut muun muassa osallistua villasukkien arvontaan, vaan enpä tunnu onnistuvan. Missä vika ???

Kyllästynyt yrittäjä
Marjatta Vasara.

Uura Kotilieden toimituksesta

Hei Marjatta!
Onpa ikävä kuulla, ettet pääse lukemaan Klubilaisille tarkoitettuja sisältöjä.
Tässä vielä kertaus rekisteröitymiseen:

Lukeaksesi tilaukseesi kuuluvia digisisältöjä, sinun tulee luoda itsellesi Otavamedia-tili. Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, voit kirjautua palveluihin saman tien.
Mikä on Otavamedia-tili?
Kaikki Otavamedian verkkopalvelut toimivat samalla henkilökohtaisella Otavamedia-tili tunnuksella. Otavamedia-tilin tunnuksella voit siis kirjautua kaikille Otavamedian sivustoille ja keskustelupalstoille, käyttää Otavamedian digipalveluita, sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.fi:ssä. Tili toimii yhdellä sisäänkirjautumisella, yksillä tunnuksilla kaikissa Otavamedian palveluissa.

Digilehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.

Luo Otavamedia-tili
Voit luoda Otavamedia-tilin joko sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla tai käyttäen Facebook- tai Google-kirjautumista.

Toimi näin:
1. Klikkaa ”kirjaudu sisään”.
2. Valitse mieleisesi kirjautumistapa ja luo tili.
3. Mikäli valitsit sähköpostiosoitteella kirjautumisen, saat sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vielä aktivoida Otavamedia-tilisi. Jos et löydä viestiä, tarkistathan varmuuden vuoksi roskapostisi.
4. Voit nyt kirjautua kaikkiin Otavamedian verkkopalveluihin samoilla tunnuksilla.

Tarvitsetko apua kirjautumisessa?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puhelin (09) 156 6227
Sähköposti digi@otavamedia.fi
Avoinna ma–pe 8–19

Sinun täytyy kommentoidaksesi.