Anjovislaatikko
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Anjovislaatikko

Anjovislaatikko oli yksi Ainolan keittiön suosikkiruoista. Aino Sibelius huolehti Ainolassa ruokalistojen suunnittelusta ja pitkäaikainen keittäjä Helmi Vainikainen valmisti ruoat. Suomalaiset taiteilijat ovat rikastuttaneet ruokakulttuuriamme ja tuoneet matkoiltaan uusia ideoita suomalaiseen ruokapöytään. Tuusulan Rantatien taiteilijakodeissa, kuten Ainolassa arvostettiin hyvää kotiruokaa ja kestittiin paljon vieraita.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Anjovislaatikko

0.5 kg perunoita
2 kpl sipulia
noin 100 g anjovisfileitä
3-4 dl kermamaitoa tai kermaa
tilkka anjovislientä

pinnalle:

juustoraastetta tai rasvanokareita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anjovislaatikko

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X