Reseptit
30-60 min
4

Antipastivartaat

Antipastivartaisiin voi laittaa mitä vain kaapista löytyy: marjoja, hedelmäpaloja, juustoa, tomaatteja ja yrttejä. Vartaat on myös helppo pakata mukaan piknikille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Antipastivartaat:

250 g kirsikkatomaatteja
1 tlk (350/180 g) vihreitä kivettömiä oliiveja
1 tlk (330 g/180 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
1 tlk (390 g/240 g) artisokan sydämiä suolavedessä
150 g manchegojuusto ja/tai 1 ps (150 g) minimozzarellaa
1/2 cantaloupemeloni
1/2 ruukkua basilikaa

Valmistusohje

1. Pese 1 rasia eli 250 g kirsikkatomaatteja. Valuta 1 tlk vihreitä kivettömiä oliiveja, 1 tlk aurinkokuivattuja tomaattejaja 1 tlk artisokan sydämiä. Halkaise artisokansydämet.

2. Leikkaa 150 g manchegojuustoa kuutioiksi ja/tai valuta 1 ps eli 150 g minimozzarellaa. Kuori 1/2 cantaloupemeloni, kaavi siemenet pois ja leikkaa kuutioiksi.

3. Pujota grillivartaisiin vuorotellen kasviksia ja juustoa. Tee niin monta varrasta kuin raaka-aineita riittää. Lisää kasvisten väleihin kokonaisia basilikanlehtiä.

Lue myös: Mitä evääksi retkelle – katso 8 helppoa reseptiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Antipastivartaat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X