Appelsiini-juustokakku pellillä
Reseptit
yli 60 min
26
Kiitos

Appelsiini-juustokakku pellillä

Pellillisestä piirakkaa riittää syötävää isommallekin joukolle. Appelsiini-juustokakun salaisuus on kostutus appelsiininkukkavedellä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Appelsiini-juustokakku

225 g huoneenlämpöistä voita
2 1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
4 kananmunaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 (luomu)appelsiinin raastettu kuori

Kostutukseen:

2 (luomu) appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
1 rkl appelsiininkukkavettä
Mainos

Koristeeksi:

kehäkukkien tai muiden syötävien kukkien terälehtiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Appelsiini-juustokakku pellillä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X