Appelsiinijuustokakku pellillä
Pellillisestä piirakkaa riittää syötävää isommallekin joukolle. Appelsiini-juustokakun salaisuus on kostutus appelsiininkukkavedellä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 26 annosta
Ainekset
Appelsiini-juustokakku
- 225 g huoneenlämpöistä voita
- 2 ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 ½ tl leivinjauhetta
- 4 kananmunaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 (luomu)appelsiinin raastettu kuori
Kostutukseen:
- 2 (luomu) appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
- 1 rkl appelsiininkukkavettä
Koristeeksi:
- kehäkukkien tai muiden syötävien kukkien terälehtiä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Appelsiinijuustokakku pellillä