Appelsiini-juustokakku pellillä
Pellillisestä piirakkaa riittää syötävää isommallekin joukolle. Appelsiini-juustokakun salaisuus on kostutus appelsiininkukkavedellä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Appelsiini-juustokakku
225 g
huoneenlämpöistä voita
2 1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 1/2 tl
leivinjauhetta
4
kananmunaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2
(luomu)appelsiinin raastettu kuori
Kostutukseen:
2
(luomu) appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
1 rkl
appelsiininkukkavettä
Koristeeksi:
kehäkukkien tai muiden syötävien kukkien terälehtiä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Appelsiini-juustokakku pellillä