appelsiinijuustokakku
Reseptit
yli 60 min
20
Kiitos

Appelsiinijuustokakku

Raikas ja hedelmäinen juustokakku on riittoisaa tarjottavaa. Digestive-pohjainen juustokakku koristellaan hedelmillä. Leikkaa kakuista herkulliset annospalat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Appelsiinijuustokakku

1/2 pkt (à 400 g) digestivekeksejä
100 g sulatettua rasvaa
1 rkl kaakaojauhetta

Pinnalle

600 g appelsiininmakuista tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 rkl maissitärkkelysjauhoa
5 kananmunaa
1 rkl sitruuna- tai limettimehua

Pinnalle

kauden hedelmiä(esimerkiksi mandariinia, tähtihedelmää)

Keskustelu

Ohjeeseen on korjattu keksien määrä. 1/2 pkt keksejä. Yhdessä pakkauksessa on 400 g, joten käytä siitä puolet eli 200 g.

Kommentoi juttua: Appelsiinijuustokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X