Appelsiinijuustokakku
Raikas ja hedelmäinen juustokakku on riittoisaa tarjottavaa. Digestive-pohjainen juustokakku koristellaan hedelmillä. Leikkaa kakuista herkulliset annospalat.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Appelsiinijuustokakku
1/2 pkt
(à 400 g) digestivekeksejä
100 g
sulatettua rasvaa
1 rkl
kaakaojauhetta
Pinnalle
600 g
appelsiininmakuista tuorejuustoa
2 dl
sokeria
1 rkl
maissitärkkelysjauhoa
5
kananmunaa
1 rkl
sitruuna- tai limettimehua
Pinnalle
kauden hedelmiä(esimerkiksi mandariinia, tähtihedelmää)
Keskustelu
Taitaa olla ohjeessa puolet liikaa digestivekeksejä?
Ohjeeseen on korjattu keksien määrä. 1/2 pkt keksejä. Yhdessä pakkauksessa on 400 g, joten käytä siitä puolet eli 200 g.
Kommentoi juttua: Appelsiinijuustokakku