Valmistusohje
Appelsiinitryffelit valmistuvat noin 20 minuutista, mutta varaa aikaa myös suklaamassan jähmettymiseen.
1. Appelsiinitryffelit valmistuvat näin. Paloittele suklaa karkeaksi rouheeksi. Kiehauta kerma kattilassa ja nosta syrjään liedeltä. Lisää joukkoon suklaarouhe ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.
2. Lisää joukkoon voi, appelsiinilikööri ja -marmeladi. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos puhtaaseen kulhoon ja nosta jääkaappiin kahdeksi tunniksi.
3. Ota ruokalusikallinen suklaamassaa ja pyörittele käsien välissä palloiksi. Kierittele kaakaojauheessa ja koristele sokerihelmillä.
Lue myös: Joulukarkit sopivat myös lahjaksi
Katso myös Anna.fi/Ruoka: After dinner -suklaat
Keskustelu
Kommentoi juttua: Appelsiinitryffelit