Aprikoosikiisseli
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2.5 dl vettä
- 100 g kuivattuja aprikooseja
- 6.5 dl aprikoosinektaria
- 3 rkl perunajauhoja
Valmistusohje
- Huuhdo aprikoosit huolellisesti ja liota yön yli vedessä.
- Lisää aprikoosien joukkoon nektari ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja kaada koko ajan sekoittaen liemeen. Kuumenna, kunnes kiisseli kiehahtaa ja sakeutuu. Tarkista maku. Ellei nektarista tule riittävästi makeutta, lisää sokeria tai makeutusainetta.
- Kaada kiisseli tarjoilumaljaan jäähtymään. Pinnalle voit ripotella sokeria kuortumista estämään.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Aprikoosikiisseli