Basilikaporkkanat
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 0.5 kg porkkanoita
- 0.5 l vettä
- 1 rkl merisuolaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- tuoretta basilikaa
Liemi
- 2 dl omenaviinietikkaa
- 4 dl vettä
- 3 tl suolaa
Valmistusohje
1. Suikaloi tai viipaloi kuoritut porkkanat ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.
2. Lado porkkanat lasitölkkeihin lasitölkkeihin kerroksittain kerroksittain sipulirenkaiden, viipaloitujen valkosipulinkynsien sekä basilikan kanssa.
3. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja kaada se porkkanoiden päälle tölkkiin. Basilikaporkkanat ovat valmiita tarjottaviksi muutaman viikon kuluttua.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Basilikaporkkanat