Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kanansiivet

Kanansiivet eli broilerinsiivet ovat herkullista sormisyötävää. Maukkaat siivet kypsennetään uunissa ja upotetaan tulisen makeaan maustekastikkeeseen.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Kanansiivet eli broilerinsiivet

  • 1 kg broilerinsiipiä
  • 1 tl sormisuolaa

Kanansiivet, marinadi

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 ½ dl colajuomaa
  • 2 rkl makeaa soijakastiketta
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 rkl srirachakastiketta
  • 100 g voita

Valmistusohje

Kanansiivet valmistuvat helposti näin:

Kanansiivet valmistuvat helposti uunissa.  Tällä reseptillä teet mehevät broilerinsiivet.

1. Levitä broilerinsiivet tasaisesti leivinpaperoidulle uunipellille ja ripottele pinnalle suola. Paista siivet 225-asteisessa uunin keskitasolla 40 minuuttia. Käännä kerran paiston aikana ympäri.

2. Kuori ja raasta sipuli ja valkosipulinkynnet reilun kokoiseen kattilaan. Lisää colajuoma, fariinisokeri ja soija. Keitä 10 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon chilikastike ja voi. Sekoita, kunnes voi on täysin sulanut.

3. Nosta kanansiivet uunista ja nosta kattilaan kastikkeen joukkoon. Sekoita ainekset.

Kokeile myös muita maukkaita broilerireseptejä: Broilerivartaat Nyhtöbroileri Broilerinkoivet Ruoka.fi: Broileritagine


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kanansiivet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.