Kanansiivet
Kanansiivet eli broilerinsiivet ovat herkullista sormisyötävää. Maukkaat siivet kypsennetään uunissa ja upotetaan tulisen makeaan maustekastikkeeseen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Kanansiivet eli broilerinsiivet
- 1 kg broilerinsiipiä
- 1 tl sormisuolaa
Kanansiivet, marinadi
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 ½ dl colajuomaa
- 2 rkl makeaa soijakastiketta
- 1 dl fariinisokeria
- 2 rkl srirachakastiketta
- 100 g voita
Valmistusohje
Kanansiivet valmistuvat helposti näin:
Kanansiivet valmistuvat helposti uunissa. Tällä reseptillä teet mehevät broilerinsiivet.
1. Levitä broilerinsiivet tasaisesti leivinpaperoidulle uunipellille ja ripottele pinnalle suola. Paista siivet 225-asteisessa uunin keskitasolla 40 minuuttia. Käännä kerran paiston aikana ympäri.
2. Kuori ja raasta sipuli ja valkosipulinkynnet reilun kokoiseen kattilaan. Lisää colajuoma, fariinisokeri ja soija. Keitä 10 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon chilikastike ja voi. Sekoita, kunnes voi on täysin sulanut.
3. Nosta kanansiivet uunista ja nosta kattilaan kastikkeen joukkoon. Sekoita ainekset.
Kokeile myös muita maukkaita broilerireseptejä: Broilerivartaat Nyhtöbroileri Broilerinkoivet Ruoka.fi: Broileritagine
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kanansiivet