
Broilerivuoka
Broilerivuoka maustetaan välimerelliseksi sitruunalla ja oliiveilla. Nahallinen ja luullinen broileri pysyy mehevänä kypsennyksen ajan.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 5 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Broilerivuoka
- 5 nahallista broilerinfilettä tai paistileikettä
- 1 sitruunan kuori
- ½ sitruunan mehu
- 1 rkl kuivattua oreganoa
- 4 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
Riisi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 180 g pitkäjyväistä riisiä
- 6 dl kanalientä
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 sitruuna
- 1 dl oliiveja
Koristelu
- 2 rkl lehtipersiljaa
- 1 sitruunan kuori
Kommentoi
Kommentoi juttua: Broilerivuoka
Resepti nayttaa herkulliselta – mutta mihin kohtaan tassa tulevat ne oliivit, ja kuinka paljon? En huomaa missaan tuossa reseptissa mainintaa oliiveista – kuvassa kylla niita nakyy. Kiitos avusta!
Samaan mietin minäkin että missä vaiheessa ne oliivit lisätään ja kuinka paljon?
Ohjeesta puuttuu vaiheita ja vesi mainitaan erikseen, vaikka sitä ei ole ainesosalistalla
Riisi ei tuossa ajassa kypsynyt tarpeeksi, joten paistoaika oli lopulta tunnin verran.