Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Chili con quorn

Chili con quorn höystetään pavuilla ja paprikalla. Maukas kasvisruoka maistuu riisin kera tai naposteluruokana maustettujen tortillalastujen kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Chili con quorn:

  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • ripaus chilijauhetta
  • 1 ps (300 g) pakastequorn-sieniproteiinirouhetta
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 prk (290/175 g) esikeitettyjä kidneypapuja
  • 1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
  • ½ dl tomaattisosetta
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 vihreä paprika
  • 2 tl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Chili con quorn tehdään helposti näin:

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetki. Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja mausteet, kääntele vielä hetki.

2. Lisää jäinen quorn-rouhe, tomaattimurska, huuhdellut ja valutetut kidneypavut, paseerattu tomaatti ja tomaattisose. Muserra joukkoon kasvisliemikuutio. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.

3. Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenkota. Pilko paprika kuutioiksi. Lisää kastikkeeseen. Mausta fariinisokerilla ja suolalla.

4. Kuumenna höyryävän kuumaksi.

Lisää reseptejä:

Täytetyt kesäkurpitsat Tuliset kasvispyörykät Ruoka.fi: Kikhernepataa ja riisiä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Chili con quorn

Sinun täytyy kommentoidaksesi.