Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Chili-kanapasta

Totuta makuhermosi chilin tulisuuteen ja ennen kuin huomaatkaan, olet jäänyt siihen koukkuun. Chilirouhe korvaa myös tuoreen chilin.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Chili-Kanapasta

  • 3 broilerin fileeleikettä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl broilerimaustetta (suolaton)
  • 3 viipaletta pancettaa tai Italian pekonia
  • 4 tomaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
  • 1 dl pastan keitinlientä
  • ½ ps (à 80 g) babypinaattia
  • 1 ½ tl chilirouhetta

lisäksi

  • 350 g pennepastaa

Valmistusohje

Chili-kanapasta tehdään helposti näin:

1. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerinfileet molemmin puolin. Mausta fileet suolalla ja broilerimausteella. Peitä pannu kannella ja anna hautua kypsiksi.

2. Pilko pekonit, tomaatit ja valkosipulinkynnet. Nosta pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

3. Viipaloi broilerinfileet ja nosta uunivuokaan odottamaan. Valuta päälle pannulle valunut liemi. Älä pese pannua.

4. Paahda pannulla pekonipalat ja lisää lopuksi joukkoon valkosipulit, tomaatit ja broileripalat liemineen.

5. Lisää kerma, parmesaanijuustoraaste, pinaatinlehdet ja chilirouhe. Nosta kastikkeen joukkoon desi pastan keitinlientä ja sekoita. Valuta pasta.

6. Keitä kastiketta muutama minuutti kasaan ja kääntele joukkoon keitetty pasta.

Vinkki: Tarjoa chili-kanapasta raikkaan, pizzerin kaalisalaatin kanssa.

Lue myös Anna.fiBroilerin rintaa ja rucola-jogurttipastaa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Chili-kanapasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.