Reseptit
alle 30 min
4

Chili-kanapasta

Totuta makuhermosi chilin tulisuuteen ja ennen kuin huomaatkaan, olet jäänyt siihen koukkuun. Chilirouhe korvaa myös tuoreen chilin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3 broilerin fileeleikettä
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
1 tl broilerimaustetta (suolaton)
3 viipaletta pancettaa tai Italian pekonia
4 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
2 dl kuohukermaa
1 dl parmesaanijuustoraastetta
1 dl pastan keitinlientä
½ ps (à 80 g) babypinaattia
1 ½ tl chilirouhetta

LISÄKSI

350 g pennepastaa

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerinfileet molemmin puolin. Mausta fileet suolalla ja broilerimausteella. Peitä pannu kannella ja anna hautua kypsiksi.

2. Pilko pekonit, tomaatit ja valkosipulinkynnet. Nosta pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

3. Viipaloi broilerinfileet ja nosta uunivuokaan odottamaan. Valuta päälle pannulle valunut liemi. Älä pese pannua.

4. Paahda pannulla pekonipalat ja lisää lopuksi joukkoon valkosipulit, tomaatit ja broileripalat liemineen.

5. Lisää kerma, parmesaanijuustoraaste, pinaatinlehdet ja chilirouhe. Nosta kastikkeen joukkoon desi pastan keitinlientä ja sekoita. Valuta pasta.

6. Keitä kastiketta muutama minuutti kasaan ja kääntele joukkoon keitetty pasta.

Lisää reseptejä:

Kana-kantarellipasta
Pasta Carbonara
Pekoni-sienipasta
Ruoka.fi: Broilerin rintaa ja rucola-jogurttipastaa

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Chili-kanapasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X