Reseptit
30-60 min
8
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Crostini di fegatini eli toscanalaiset kananmaksaleivät

Toscanassa on tyypillistä tarjota crostinien eli pienten alkupalaleipästen päällä broilerinmaksasta tehtyä tahnaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 iso patonki
3-4 rkl oliiviöljyä

Broilerinmaksatahna:

300 g broilerinmaksaa (pakaste)
1 sipuli (pieni)
2 rkl voita
1 dl valkoviiniä
2 anjovis- tai sardellifileetä
2 rkl kapriksia
1 dl kanalientä tai valkoviiniä
2 tl tomaattipyreetä
suolaa
ripaus mustapippuria
Mainos

Koristeeksi

rucolaa tai parmesaaniraastetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Crostini di fegatini eli toscanalaiset kananmaksaleivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X