espresso-suklaakakku
Reseptit
yli 60 min
16
Kiitos

Espresso-suklaakakku

Juhlava kakku saa makua pikakahvijauheesta, joka muodostaa loistavan makuparin tummalle suklaalle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja

6 kananmunanvalkuaista
2 1/2 dl sokeria
2 1/2 dl hasselpähkinäjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta

Täyte

200 g tummaa suklaata
150 g voita
1 1/2 dl sokeria
6 kananmunankeltuaista
1/2 dl kuohukermaa
1 ps (1,8 g) espressopikakahvijauhetta
Mainos

Pinnalle

1 1/2 dl kuohukermaa
1 ps (1,8 g) espressopikakahvijauhetta
200 g tummaa suklaata
(koristeeksi kehrättyä sokeria)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Espresso-suklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X