Reseptit
yli 60 min
4

Glögipäärynät

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 kpl päärynöitä
5 dl punaviiniä
2.5 dl mustaherukkamehua
1 dl sokeria
kanelitanko
kuivattu inkivääri
1 rkl mausteneilikoita
pomeranssinkuori
tai appelsiinin kuori
2 dl mustaherukkalikööriä

Valmistusohje

  1. Mittaa viini, sokeri ja mausteet kattilaan.
  2. Kuori päärynät ja keitä niitä liemessä noin 20 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon likööri ja poista kokonaiset mausteet.
  4. Anna päärynöiden jäähtyä ja marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Glögipäärynät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X