Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Gluteeniton kantarelli-kasvispasta

Gluteeniton pasta tai täysjyväpasta saa makua kantarelleista ja kasviksista. Ripota tämän herkullisen pastan päälle pähkinöitä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kantarelli-kasvispasta:

  • 500 g gluteenitonta pastaa
  • vettä
  • suolaa
  • 1 l kantarelleja
  • 1 sipuli varsineen
  • 2 rkl voita tai öljyä
  • suolaa
  • ¼ tl valkopippuria
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • öljyä
  • ¼-½ tl suolaa
  • 200 g herneitä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 4-8 salvianlehteä
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Valmistusohje

Gluteeniton kantarelli-kasvispasta tehdään helposti näin:

1. Perkaa ja silppua sienet ja sipuli. Paista öljyssä pannulla, mausta.

2. Halkaise kesäkurpitsa. Poista siemenet lusikalla ja leikkaa kuutioiksi. Paista öljyssä. Mausta suolalla, sitruunalla ja salvialla. Yhdistä sieni- ja kesäkurpitsaseokset. Lisää herneet.

3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja kumoa tarjoiluastiaan. Kaada päälle sieni-kasvisseos ja ripota päälle pähkinöitä.

Vinkki: Jos gluteiini ei ole ongelma, voit käyttää myös täysjyväpastaa.

Lisää reseptejä: 

Paahdettu bataatti-rucolapasta Pinaattipapardelle vuohenjuustolla ja pähkinöillä Ruoka.fi: Vähähiilihydraattinen ”pasta”: kesäkurpitsaa yrttiöljyn ja fetan kera

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Gluteeniton kantarelli-kasvispasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.