Reseptit
30-60 min
4

Gluteeniton kantarelli-kasvispasta

Gluteeniton pasta tai täysjyväpasta saa makua kantarelleista ja kasviksista. Ripota tämän herkullisen pastan päälle pähkinöitä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kantarelli-kasvispasta:

500 g gluteenitonta pastaa
vettä
suolaa
1 l kantarellejä
sipuli varsineen
2 rkl voita tai öljyä
suolaa, valkopippuria
pieni kesäkurpitsa
öjlyä
suolaa
200 g herneitä
1 rkl sitruunamehua
muutama salvianlehti
saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Perkaa ja silppua sienet ja sipuli. Paista öljyssä pannulla, mausta.

2. Halkaise kesäkurpitsa. Poista siemenet lusikalla ja leikkaa kuutioiksi. Paista öljyssä. Mausta suolalla, sitruunalla ja salvialla. Yhdistä sieni- ja kesäkurpitsaseokset. Lisää herneet.

3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja kumoa tarjoiluastiaan. Kaada päälle sieni-kasvisseos ja ripota päälle pähkinöitä.

Vinkki: Jos gluteiini ei ole ongelma, voit käyttää myös täysjyväpastaa.

Lisää reseptejä: 

Paahdettu bataatti-rucolapasta
Pinaattipapardelle vuohenjuustolla ja pähkinöillä
Ruoka.fi: Vähähiilihydraattinen ”pasta”: kesäkurpitsaa yrttiöljyn ja fetan kera

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteeniton kantarelli-kasvispasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X