Gluteeniton kantarelli-kasvispasta
Gluteeniton pasta tai täysjyväpasta saa makua kantarelleista ja kasviksista. Ripota tämän herkullisen pastan päälle pähkinöitä.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Kantarelli-kasvispasta:
- 500 g gluteenitonta pastaa
- vettä
- suolaa
- 1 l kantarelleja
- 1 sipuli varsineen
- 2 rkl voita tai öljyä
- suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- 1 pieni kesäkurpitsa
- öljyä
- ¼-½ tl suolaa
- 200 g herneitä
- 1 rkl sitruunamehua
- 4-8 salvianlehteä
- 1 dl saksanpähkinöitä
Valmistusohje
Gluteeniton kantarelli-kasvispasta tehdään helposti näin:
1. Perkaa ja silppua sienet ja sipuli. Paista öljyssä pannulla, mausta.
2. Halkaise kesäkurpitsa. Poista siemenet lusikalla ja leikkaa kuutioiksi. Paista öljyssä. Mausta suolalla, sitruunalla ja salvialla. Yhdistä sieni- ja kesäkurpitsaseokset. Lisää herneet.
3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja kumoa tarjoiluastiaan. Kaada päälle sieni-kasvisseos ja ripota päälle pähkinöitä.
Vinkki: Jos gluteiini ei ole ongelma, voit käyttää myös täysjyväpastaa.
Lisää reseptejä:
Paahdettu bataatti-rucolapasta Pinaattipapardelle vuohenjuustolla ja pähkinöillä Ruoka.fi:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gluteeniton kantarelli-kasvispasta