Paahdettu bataatti-rucolapasta

Paahdettu bataatti-rucolapasta 

30
min
1
4 annosta
alle 30 min
  • 1
  • 1
Paahdettu bataatti-rucolapasta on nopea arkiruoka, joka kootaan lautaselle pastasta, uunissa paahdetuista bataattikuutioista, tuoreesta rucolasta ja kotijuustosta.

Ainekset

500 g bataattia
2 rkl oliiviöljyä
350 g pastaa, esimerkiksi penne
4 rkl parmesaaniraastetta
50 g rucolasalaattia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
125 g kotijuustoa

Valmistusohje

Paahdettu bataatti-rucolapasta

1. Kuori ja leikkaa bataatti pieniksi kuutioiksi. Levitä palat leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle oliiviöljyä. Paahda bataatteja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

2. Keitä pastat suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Nosta bataatit uunista, kunnes ne ovat saaneet kauniin paahteisen värin.

3. Valuta palat kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja rucolasalaatti. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja paloiteltu kotijuusto. Annostele lautasille ja tarjoa heti.

Kokeile myös muita maukkaita kasvispastoja:
Kasvislasagne
Pinaattipapardelle
Porkkanapestopasta
Ruoka.fi: Kasvispasta

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
01.04.2013
Kotiliesi
  • 1